joi, 7 noiembrie 2013

Invitatie pentru părinți, educatori, profesori la o conferința gratuită

Dragi părinți și colegi, postez mai jos anunțul primit de la organizatori și vă informez că formularele de înscriere necesare le puteti obține fie scriindu-mi la adresa consilierpsihopedagogic@gmail.com, fie la datele de contact: ceecc@salvaticopiii.ro, informații suplimentare: Denisa Nită, 021 321 00 50.

 
Organizatia Salvati Copiii are placerea sa va invite sambata 16 noiembrie 2013 la Conferinta de educatie parentala „Cum sa fiu un parinte de succes?”, destinata parintilor copiilor de toate varstele. Fie ca sunteti parinti, sau va intalniti cu parintii in munca dvs. de zi cu zi, avem incredere ca in cadrul conferintei veti primi informatii utile care va vor sprijini in activitatea dvs. profesionala cotidiana.
Conferinta se desfasoara la Hotel Radison BLU, Calea Victoriei 63-81 intre orele 9.00-18.00 si propune ateliere variate in functie de nevoile de dezvoltare ale copiilor in diferite etape de varsta.
Părinții ai căror copii nu au împlinit încă trei ani se pot înscrie la ateliere dedicate în care vor afla despre nevoile de dezvoltare ale copiilor foarte mici, despre cele mai importante rutine din viața copilului precum și despre dezvoltarea limbajului și a gândirii copiilor în primii ani de viață.
 
Dacă aveți copii cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, vă puteți înscrie în ateliere în care veți învăța cum să construiți stima de sine a copiilor preșcolati și școlari, care sunt ingredientele unei relații de calitate părinte – copil la această vârstă, cum gestionam crizele de furie și cât este de important să ne adaptăm strategiile de educație parentală în funcție de temperamentul copiilor.
 
Nici părinții de (pre)adolescenți nu sunt uitați – pentru ei am pregătit ateliere în care părinții vor fi pregătiți să întâmpine această vârstă atât de dificilă și plină de provocări, vor învăța să recunoască riscurile asociate adolescenței precum și semnele timpurii ale tulburărilor emoționale și comportamentale ce ar putea debuta în această perioadă.
In documentele atasate veti gasi informatii suplimentare despre conferinta precum si formularul prin completarea caruia va veti putea inscrie la ateliere.
 
Participarea la atelierele conferinței este gratuită.
Pentru înscrieri, vă rugăm să trimiteți formularul de înscriere completat la adresa ceecc@salvaticopiii.ro pana in data de 10 noiembrie 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu